Welcom is jouw onafhankelijke aanbieder, ook voor Internet, TV en Bellen. Bij Welcom kun je namelijk kiezen uit bijna alle providers die beschikbaar zijn op jouw adres. Onze ervaren adviseurs zijn natuurlijk altijd op de hoogte van de laatste acties, maar daarnaast ook van de laatste ontwikkelingen in jouw omgeving, zoals de beschikbaarheid van glasvezel of de eventuele plannen.

Om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn nemen wij bij het afsluiten van een Internet, TV en Bellen-pakket eerst uitgebreid de tijd om jouw wensen in kaart te brengen en zo een goed beeld te krijgen van het pakket dat het beste bij jou past. Zo ben je altijd verzekerd van een uitgebreid en persoonlijk advies dat perfect aansluit bij wat je zoekt.

Slim combineren betekent veel voordeel

Steeds meer providers bieden naast Internet, TV en Bellen ook Mobiel aan. En dat biedt bespaarkansen. Want wanneer je Mobiel met Internet combineert, profiteer je van vele voordelen zoals kortingen, gratis data of extra entertainmentpakketten. Vraag naar de mogelijkheden bij ons in de winkel en wij bekijken samen welke bespaarmogelijkheden jij hebt.

Welcom Overstapservice

Overstappen is voor veel mensen een behoorlijke drempel. En dat begrijpen we heel goed. De rompslomp van het overstappen is vaak een reden om bij het huidige pakket en de huidige provider te blijven. Zonde! Gelukkig is overstappen zo gebeurd met de Overstapservice van Welcom: jouw overtap van A tot Z geregeld. Zo bekijken we samen wat de beste deals zijn voor jouw huishouden en regelen jouw overstap. Zo bespaar je niet alleen geld, maar ook tijd! En wanneer het tijd wordt om jouw abonnement weer te herzien, houden wij jou uiteraard op de hoogte van nieuwe bespaarmogelijkheden.

Kom direct naar de winkel in de buurt of maak een afspraak en laat je persoonlijk adviseren.

Hieronder een greep uit Internet, TV en Bellen-providers:

Ziggo

Ziggo levert snel Internet en TV dat bol staat van de sport en entertainment. Zo kiest u allereerst uit vele internetsnelheden, zoals: 50 Mb/s, 250 Mb/s, 500 Mb/s of maar liefst 1000 Mb/s! Daarnaast kiest u met TV van Ziggo voor een avondvullend programma vol sport en entertainment met Ziggo Sport of Movies XL. Het kabelnetwerk van Ziggo reikt tot in de verste delen van Nederland en zo levert Ziggo haar diensten aan miljoenen huishoudens. Met succes! Zo zijn zij door Tweakers voor het achtste (!!) jaar op rij zijn uitgeroepen tot Internetprovider van het jaar. En combineert u Ziggo daarnaast met Mobiel van Vodafone dan profiteert bovendien van kortingen die flink op kunnen lopen.

KPN

Met Hussel van KPN bepaalt u zelf wat u nodig heeft, met de vrijheid dit iedere maand naar eigen wens aan te kunnen passen. Met KPN kiest u afhankelijk van de beschikbaarheid op uw adres uit vele internetsnelheden tot wel 1000 Mb/s! Zo geniet u overal in huis van perfecte wifi, met 100% installatiegarantie! En met TV van KPN profiteert u daarnaast van standaard al 65 zenders in 4K of UltraHD (UHD) voor die extra intense kijkervaring. Natuurlijk zitten opnemen, pauzeren of terugspoelen standaard in uw pakket, evenals de beste voetbalwedstrijden uit de Eredivisie, die u kijkt op FOX Sports 1. Kies daarnaast voor Mobiel in uw KPN Hussel en u profiteert van mooie kortingen en gratis extra data.

T-Mobile

Kies voor T-Mobile Thuis en maak uw abonnement zo uitgebreid maken als u wilt. Kies bijvoorbeeld voor Internet, TV en Bellen, Internet en TV of alleen een Internetabonnement met snelheden tot wel 1000 Mb/s! Uw pakket past u maandelijks gemakkelijk aan en dus betaalt u nooit voor iets dat u toch niet gebruikt. Kiest u voor TV van T-Mobile, dan beschikt u standaard al 59 HD zenders en kijkt u met de TV Anywhere App altijd en overal TV op uw tablet of smartphone. Dat is pas vrijheid. Combineer T-Mobile THUIS daarnaast met T-Mobile MOBIEL en u profiteert daarnaast van extra voordeel zoals flinke kortingen en gratis extra data.

Alle providers

Welke factoren vindt jij belangrijk wanneer je een Internetabonnement kiest? En hoe weet je welk pakket het beste bij jou past? Bij Welcom kies je uit alle providers. Zo bieden wij naast Ziggo, KPN en T-Mobile ook alle deals van bijvoorbeeld Tele2, Youfone, Online.nl, Delta, Caiway en meer! Bij Welcom heb je daarom een hoop te kiezen, maar met ons uitgebreide advies is dit altijd de perfecte keuze voor jouw.

Dus kom langs in de winkel voor een vrijblijvend consult en een advies op maat.